05/08/2024 05/08/2024 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος ευλόγησε την τελετή λήξεως της 43ης Κατασκηνώσεως “We Will stay here” των Αραβοφώνων Ορθοδόξων Προσκόπων της Ιερουσαλήμ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 3ης Αυγούστου 2024, στο Μπέιτ Τζαμάλ, πλησίον των Ιεροσολύμων, παρουσία του Γενικού Προξένου της Ελλάδος  στα Ιεροσόλυμα κ. Δημητρίου Αγγελοσοπούλου. Το πρόγραμμα της εκδηλώσεως περιελάμβανε το...
05 Αυγούστου, 2024 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2024 - 22:32

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων εξήρε το έργο των Αραβοφώνων Ορθοδόξων Προσκόπων

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων εξήρε το έργο των Αραβοφώνων Ορθοδόξων Προσκόπων

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος ευλόγησε την τελετή λήξεως της 43ης Κατασκηνώσεως “We Will stay here” των Αραβοφώνων Ορθοδόξων Προσκόπων της Ιερουσαλήμ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 3ης Αυγούστου 2024, στο Μπέιτ Τζαμάλ, πλησίον των Ιεροσολύμων, παρουσία του Γενικού Προξένου της Ελλάδος  στα Ιεροσόλυμα κ. Δημητρίου Αγγελοσοπούλου.

Το πρόγραμμα της εκδηλώσεως περιελάμβανε το τελετουργικό της λήξεως της κατασκηνωτικής περιόδου των Προσκόπων, συγκέντρωση γύρω από την φωτιά, γυμναστικές επιδείξεις, χορούς, προσφωνήσεις και την καθιερωμένη απονομή των μεταλλίων στα διακριθέντα μέλη των Προσκόπων για το σύνολο της δραστηριότητας τους.

Ο Μακαριώτατος επαίνεσε τους Αραβοφώνους Προσκόπους για την ενεργή συμμετοχή τους στην Ορθόδοξη Εκκλησία και στην καλλιέργεια των Χριστιανικών και ανθρωπιστικών αξιών.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος των Προσκόπων κ. Σουλειμάν Τάραζη ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την έμπρακτη υποστήριξη του στις δραστηριότητες τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων