09/12/2023 10/12/2023 Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2ο23, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος τίμησε με το οφφίκιο του Σταυροφόρου τον αιδεσιμώτατο Πρεσβύτερο πατέρα Σταύρο Αράνκη, Προϊστάμενο της Ελληνορθοδόξου Αραβοφώνου Κοινότητος της πόλεως Μπιρζέτ, προσκειμένης τη Ραμάλλα, ως αναγνώριση της επιμελημένης και αφοσιωμένης ιερατικής αυτού διακονίας. Ο Μακαριώτατος επαίνεσε τον εν λόγω Ιερέα για την ευδόκιμη διακονία του...
09 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:04
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2023 - 2:15

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων τίμησε τον Πρεσβύτερο π. Σταύρο Αράνκη

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων τίμησε τον Πρεσβύτερο π. Σταύρο Αράνκη

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2ο23, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος τίμησε με το οφφίκιο του Σταυροφόρου τον αιδεσιμώτατο Πρεσβύτερο πατέρα Σταύρο Αράνκη, Προϊστάμενο της Ελληνορθοδόξου Αραβοφώνου Κοινότητος της πόλεως Μπιρζέτ, προσκειμένης τη Ραμάλλα, ως αναγνώριση της επιμελημένης και αφοσιωμένης ιερατικής αυτού διακονίας.

Ο Μακαριώτατος επαίνεσε τον εν λόγω Ιερέα για την ευδόκιμη διακονία του και και ευχήθηκε για τη συνέχιση της με τη βοηθεία του Τιμίου Σταυρού επ’ αγαθώ του φιλοχρίστου ποιμνίου του Πατριαρχείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων