Πατριαρχείο Ιεροσολύμων
02 Ιουλίου, 2024

Πατριαρχείο Ιεροσολύμων: Να συνεχιστεί σε βάθος η γνώση και η έρευνα για την Αγία Γραφή

Διαδώστε:

Τεσσαρακονταμελή ομάδα νέων και και ηλικιωμένων διαφορετικών ειδικοτήτων και διαφορετικών Χριστιανικών κοινοτήτων του Ομίλου διαγωνισμού εις την Βίβλον, οι οποίοι εξετάστηκαν στην ύλην αυτής και δέχθηκαν διακρίσεις και βραβεία, δέχθηκε σε ακρόαση το Σάββατο, 29 Ιουνίου, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος.

Ο Μακαριώτατος ευλόγησε και επαίνεσε την πρωτοβουλία αυτή και προέτρεψε τα μέλη αυτής να συνεχίζουν σε βάθος την γνώση και την έρευνα της Αγίας Γραφής, τηρούντες τον λόγο του Κυρίου «ερευνάτε τας γραφάς, καθ ότι εν αυταίς υπάρχει ζωή αιώνιος».

Ο Μακαριώτατος απένειμε στις δύο πρώτες βραβευθείσες νεανίδες Τίμιο Σταυρό και επάργυρη εικόνα της Ιερουσαλήμ και σε καθένα από τα μέλη της ομάδας προσέφερε αντίτυπο της Παλαιάς Διαθήκης, λέγοντας ότι η Πρωτοβουλία αυτή ενισχύει την Χριστιανική συνεργασία και την συμμετοχή αυτών στην Εκκλησία και την προσφορά τους.

Οι βραβευθείσες νεανίδες ευχαρίστησαν τον Μακαριώτατο και προσεφώνησα Αυτόν καθώς και οι Διευθυντές της οργάνωσης αυτής, Σαλήμ Τιότρι και Ναμπίλ Τιότρι.

 

Διαδώστε: