05/03/2019 05/03/2019 Με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο συναντήθηκε χθες Δευτέρα 4 Μαρτίου, ο Επίσκοπος Βίκτωρ Βαρισέφσκ της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας, που πρόσκειται στο Πατριαρχείο της Μόσχας . Ο Επίσκοπος είναι ο εκπρόσωπος της Ουκρανικής Εκκλησίας του Πατριαρχείου Μόσχας στους Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς Οργανισμούς. Όπως γράφει στην επίσημη ιστοσελίδα του Πατριαρχείου τη Μόσχας, τον Επίσκοπο συνόδευε...
05 Μαρτίου, 2019 - 8:14
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2019 - 8:15

Στο Πατρ. Ιεροσολύμων αποστολή της Ουκρανικής Εκκλησίας

Διαδώστε:
Στο Πατρ. Ιεροσολύμων αποστολή της Ουκρανικής Εκκλησίας

Με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο συναντήθηκε χθες Δευτέρα 4 Μαρτίου, ο Επίσκοπος Βίκτωρ Βαρισέφσκ της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας, που πρόσκειται στο Πατριαρχείο της Μόσχας . Ο Επίσκοπος είναι ο εκπρόσωπος της Ουκρανικής Εκκλησίας του Πατριαρχείου Μόσχας στους Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς Οργανισμούς.
Όπως γράφει στην επίσημη ιστοσελίδα του Πατριαρχείου τη Μόσχας, τον Επίσκοπο συνόδευε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων, Πρωθιερέας Νικόλαος Ντανιλέβιτς. Ο Επίσκοπος ενημέρωσε τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων για την κατάσταση στην Ουκρανία και για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Εκκλησία.

O Πατριάρχης Θεόφιλος σημείωσε ότι η ουκρανική εκκλησιαστική κρίση αποτελεί πρόκληση για όλη την Ορθοδοξία και εξέφρασε την ελπίδα ότι η Ορθοδοξία θα ξεπεράσει αυτούς τους πειρασμούς και η ενότητα της Εκκλησίας θα διατηρηθεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων