Πατριαρχείο Ιεροσολύμων
15 Ιουλίου, 2023

Στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων οι Μητροπολίτες Κιλκισίου και Αιτωλίας

Διαδώστε:

Ιερά αποδημία στους Αγίους Τόπους πραγματοποιούν οι Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος και Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός με πολυπληθή όμιλο προσκυνητών από τις Μητροπόλεις τους.

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, δέχθηκε σε ακρόαση τους δύο ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος με τους 50 προσκυνητές από το Κιλκίς, καθώς και τους 150 προσκυνητές από την Αιτολοακαρνανία.

Ο Μακαριώτατος ευλόγησε το ποίμνιο των δύο Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος και τους μετέδωσε τη χάρη και την ευλογία του Παναγίου και Ζωοδόχου Τάφου. “Ευχαρίστησα εκ βάθους καρδίας τον Πατριάρχη για την φιλοξενία που μας πρόσφερε με μία Εικόνα των Πολιούχων του Κιλκίς, Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων, των εν τη Τιβεριουπόλει Μαρτυρησάντων, ο δε Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός με μία Εικόνα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του Ισαποστόλου και Εθνοϊερομάρτυρος”, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μητροπολίτης Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος.

Διαδώστε: