20/04/2022 21/04/2022 Το ιερό Μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου τελέσθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης 7/20 Απριλίου 2022, ως προετοιμασία για την υποδοχή του Πάθους του Κυρίου και του Αγίου Πάσχα. Του ιερού Ευχελαίου προεξήρχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνιερουργούντων έξι Αρχιερέων σύμφωνα με την...
20 Απριλίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2022 - 0:57

Το Ιερό Ευχέλαιο στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Το Ιερό Ευχέλαιο στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Το ιερό Μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου τελέσθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης 7/20 Απριλίου 2022, ως προετοιμασία για την υποδοχή του Πάθους του Κυρίου και του Αγίου Πάσχα.

Του ιερού Ευχελαίου προεξήρχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνιερουργούντων έξι Αρχιερέων σύμφωνα με την τάξη.

Ο Μακαριώτατος και οι Αρχιερείς ήταν οι πρώτοι που χρίστηκαν με το Άγιο Έλαιο, ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν Αγιοταφίτες Ιερομόναχοι, μοναχοί και προσκυνητές.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων