27/09/2023 27/09/2023 Με το παράσημο του Σταυροφόρου του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγία Τάφου τίμησε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος τον κ. Νάσρη Μούσα – Αμπού Σαμήρ.  Την Τρίτην, 13/26 Σεπτεμβρίου 2023, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος τίμησε με την διάκριση του Σταυροφόρου του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου τον κ. Νάσρη Μούσα – Αμπού...
27 Σεπτεμβρίου, 2023 - 9:53
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2023 - 9:56

Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων τιμά όσους τιμούν τον θεσμό του Πατριαρχείου

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων τιμά όσους τιμούν τον θεσμό του Πατριαρχείου

Με το παράσημο του Σταυροφόρου του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγία Τάφου τίμησε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος τον κ. Νάσρη Μούσα – Αμπού Σαμήρ. 

Την Τρίτην, 13/26 Σεπτεμβρίου 2023, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος τίμησε με την διάκριση του Σταυροφόρου του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου τον κ. Νάσρη Μούσα – Αμπού Σαμήρ.

Ο τιμώμενος εργάσθηκε επί σειρά πολλών ετών στην Ελληνορθόδοξη Αραβόφωνη Κοινότητα της Μπετζάλλας ως Επίτροπος και ως Ιεροψάλτης, αναφέρει το Πατριαρχείο στην ανακοίνωσή του. Σε ένδειξη αυτής της προσφορά ο Προκαθήμενος της Σιωνίτιδος Εκκλησίας τίμησε τον κ. Νάρση σε ένδειξη αναγνώρισης της εργασίας της οποίας προσέφερε στην άμπελο του Κυρίου. “Το Πατριαρχείο τιμά πάντα αυτούς που τιμούν το Πατριαρχείο και τον θεσμό του Πατριαρχείου”, είπε, μεταξύ άλλων ο Μακαριώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων