04/01/2024 04/01/2024 Την νύκτα της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου 2023/2 Ιανουαρίου 2024, ημέρα μνήμης του Αγίου Ιγνατίου Επισκόπου Αντιοχείας του «θεοφόρου», έλαβε χώρα στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως και  στον Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο η εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Αγιοσαββίτου Αγιοταφίτου άχρι τούδε διακόνου π. Αναστασίου παρά του Γέροντος Σκευοφύλακος Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Ιεραπόλεως κ. Ισιδώρου, τη παρουσία του...
04 Ιανουαρίου, 2024 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2024 - 10:24

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Την νύκτα της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου 2023/2 Ιανουαρίου 2024, ημέρα μνήμης του Αγίου Ιγνατίου Επισκόπου Αντιοχείας του «θεοφόρου», έλαβε χώρα στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως και  στον Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο η εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Αγιοσαββίτου Αγιοταφίτου άχρι τούδε διακόνου π. Αναστασίου παρά του Γέροντος Σκευοφύλακος Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Ιεραπόλεως κ. Ισιδώρου, τη παρουσία του Πνευματικού της Λαύρας του Αγίου Σάββα Αρχιμανδρίτου π. Ευδοκίμου.

Το πρωι ο χειροτονηθείς προσήλθε και έλαβε την ευλογία του Μακαριωτάτου για την συνέχιση της μοναχικής και Ιερατικής διακονίας αυτού στην Λαύρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων