06/11/2018 06/11/2018 Αμφιβολίες για την ψυχική υγεία του Αρχιεπισκόπου Τελμησού Ιώβ του Οικουμενικού Πατριαρχείου εκφράζει η Μόσχα, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αντιπροσώπου το Φαναρίου στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών ότι το τρέχον καθεστώς της Ρωσικής Εκκλησίας μπορεί να αλλάξει. “Οι δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Ιώβ είναι πολύ ενοχλητικές. Ανησυχούμε σοβαρά για την ψυχική και πνευματική υγεία. Αν κριθεί αναγκαίο,...
06 Νοεμβρίου, 2018 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2018 - 11:29

Βολές Αλ. Βολκόφ στον Αρχιεπίσκοπο Τελμησού

Διαδώστε:
Βολές Αλ. Βολκόφ στον Αρχιεπίσκοπο Τελμησού

Αμφιβολίες για την ψυχική υγεία του Αρχιεπισκόπου Τελμησού Ιώβ του Οικουμενικού Πατριαρχείου εκφράζει η Μόσχα, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αντιπροσώπου το Φαναρίου στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών ότι το τρέχον καθεστώς της Ρωσικής Εκκλησίας μπορεί να αλλάξει.

“Οι δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Ιώβ είναι πολύ ενοχλητικές. Ανησυχούμε σοβαρά για την ψυχική και πνευματική υγεία. Αν κριθεί αναγκαίο, είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε έναν αδερφό με θεραπεία, ή να τον στείλουμε να παρακολουθήσει ένα από τα σεμινάρια της Εκκλησίας μας” έγραψε στη σελίδα του στο Facebook, ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας. Αλεξάντερ Βολκόφ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων