09/01/2019 09/01/2019 Ο Μητροπολίτης Μίνσκ και Ζασλάβλ κ. Παύλος, Πατριαρχικός Έξαρχος Πάσης Λευκορωσίας, παραβρέθηκε μετά την Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία σε εορταστική εκδήλωση παιδιών προερχομένων από περιοχές πληγείσες από το δυστύχημα του Τσέρνομπιλ τον Απρίλιο του 1986. Η ετήσια εκδήλωση “Χριστουγεννιάτικο δένδρο – τα παιδιά μας” ξεκίνησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος στο Μινσκ. Πριν την έναρξη...
09 Ιανουαρίου, 2019 - 15:50

Σε παιδική εκδήλωση ο Μητρ. Μίνσκ κ. Παύλος

Διαδώστε:
Σε παιδική εκδήλωση ο Μητρ. Μίνσκ κ. Παύλος

Ο Μητροπολίτης Μίνσκ και Ζασλάβλ κ. Παύλος, Πατριαρχικός Έξαρχος Πάσης Λευκορωσίας, παραβρέθηκε μετά την Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία σε εορταστική εκδήλωση παιδιών προερχομένων από περιοχές πληγείσες από το δυστύχημα του Τσέρνομπιλ τον Απρίλιο του 1986. Η ετήσια εκδήλωση “Χριστουγεννιάτικο δένδρο – τα παιδιά μας” ξεκίνησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος στο Μινσκ. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης διαβάστηκε δέηση για όλους τους παθόντες που αντιμετοπίζουν προβλήματα υγείας από την πυρηνική έκρηξη στο Τσέρνομπιλ. Τα παιδιά είπαν διάφορα τραγούδια και κάλαντα και διάβασαν ποιήματα, αφιερωμένα στη γιορτή. Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε στα παιδιά υγεία, επιτυχίες στις σπουδές τους και υπακοή στους γονείς τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων