25/01/2019 25/01/2019 Στη Μόσχα πραγματοποιήθηκε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα “Παράβαση δικαιωμάτων των πιστών στην Ουκρανία”. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρωθιερέας Νικολάι Μπαλασσόφ, αντιπρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, στελέχη της ρωσικής κυβέρνησης, ο αρχιεπίσκοπος της Ευαγγελικής Εκκλησίας Ντίτριχ Μπράουντερ, ο μούφτης Αλμπίρ Κργκάνοφ, πρόεδρος Πνευματικού Συμβουλίου των μουσουλμάνων της Ρωσίας και άλλοι...
25 Ιανουαρίου, 2019 - 11:21
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2019 - 10:43

Σε στρογγυλή τράπεζα συμμετείχε εκπρόσωπος του Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Σε στρογγυλή τράπεζα συμμετείχε εκπρόσωπος του Πατρ. Μόσχας

Στη Μόσχα πραγματοποιήθηκε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα “Παράβαση δικαιωμάτων των πιστών στην Ουκρανία”. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρωθιερέας Νικολάι Μπαλασσόφ, αντιπρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, στελέχη της ρωσικής κυβέρνησης, ο αρχιεπίσκοπος της Ευαγγελικής Εκκλησίας Ντίτριχ Μπράουντερ, ο μούφτης Αλμπίρ Κργκάνοφ, πρόεδρος Πνευματικού Συμβουλίου των μουσουλμάνων της Ρωσίας και άλλοι παράγοντες του κράτους και της εκκλησίας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν θέματα παρακολούθησης των παραβάσεων δικαιωμάτων και ελευθεριών των πιστών, καθώς και παραδείγματα επέμβασης του κράτους σε υποθέσεις θρησκευτικών οργανισμών και κοινοτήτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων