04/01/2019 04/01/2019 Στο Αλμα΄-Ατί στις 4 Ιανουαρίου έγινε η χριστουγεννιάτικη συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής της Μητρόπολης της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Καζαχστάν. Πιο συγκεκριμένα η συνέντευξη Τύπου ήταν αφιερωμένη στον εορτασμό των Χριστουγέννων, γι’αυτό ο Μητροπολίτης Αλεξάνδρ μίλησε στους δημοσιογράφους για την έννοια των Χριστουγέννων, για τα χαρακτηριστικά των λειτουργιών και για παραδόσεις 12ημέρου. Επίσης ανέφερε όσα έχουν...
04 Ιανουαρίου, 2019 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2019 - 19:39

20 χρόνια δημιουργίας της επαρχίας Αλμά Ατί και Αστανά

Διαδώστε:
20 χρόνια δημιουργίας της επαρχίας Αλμά Ατί και Αστανά

Στο Αλμα΄-Ατί στις 4 Ιανουαρίου έγινε η χριστουγεννιάτικη συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής της Μητρόπολης της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Καζαχστάν. Πιο συγκεκριμένα η συνέντευξη Τύπου ήταν αφιερωμένη στον εορτασμό των Χριστουγέννων, γι’αυτό ο Μητροπολίτης Αλεξάνδρ μίλησε στους δημοσιογράφους για την έννοια των Χριστουγέννων, για τα χαρακτηριστικά των λειτουργιών και για παραδόσεις 12ημέρου. Επίσης ανέφερε όσα έχουν γίνει μέσα στο προηγούμενο έτος και ενημέρωσε ότι το 2019 συμπληρώνονται 20 χρόνια από τη στιγμή της δημιουργίας της Επαρχίας της Αλμά-Ατί και Αστανά, για αυτό θα γίνει περιφορά της εικόνα της Παναγίας των Αγίων Θεοδώρων για να την προσκυνήσουν οι πιστοί. Τελευταία φορά η εικόνα έχει έρθει στο Καζαχστάν το 2011 και την προσκύνησαν πάνω από 200 χιλιάδες πιστοί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων