01/05/2019 01/05/2019 Αίθουσα στο Μεγάλο Παλάτι του Κρεμλίνου εγκαινίασε την Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Νωρίτερα ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος είχε τελέσει Θεία Λειτουργία  στον Καθεδρικό Ναό Πατριαρχικής Κοίμησης του Κρεμλίνου επί τη μνήμη του Αγίου Γεωργίου. Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης στη συνέχεια τέλεσε τον αγιασμό στο Παλάτι του Κρεμλίνου...
01 Μαΐου, 2019 - 8:31
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2019 - 8:11

Αίθουσα στο Κρεμλίνο εγκαινίασε ο Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Αίθουσα στο Κρεμλίνο εγκαινίασε ο Πατρ. Μόσχας

Αίθουσα στο Μεγάλο Παλάτι του Κρεμλίνου εγκαινίασε την Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Νωρίτερα ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος είχε τελέσει Θεία Λειτουργία  στον Καθεδρικό Ναό Πατριαρχικής Κοίμησης του Κρεμλίνου επί τη μνήμη του Αγίου Γεωργίου. Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης στη συνέχεια τέλεσε τον αγιασμό στο Παλάτι του Κρεμλίνου παρουσία πολιτικών αρχών και ιεραρχών της ρωσικής εκκλησίας. Τέλος ευχήθηκε σε όλους η Ανάσταση του Χριστού να τους φωτίζει στη ζωή τους και να τους ενισχύει στο έργο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων