11/05/2020 11/05/2020 Προσευχή για όλους όσους νοσούν από τον νέο κορωνοϊό αλλά και τους Ιερείς που έχουν προσβληθεί, πραγματοποίησε ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ, κ. Ιλαρίων. “Ο Κύριος Ιησούς Χριστός θεραπεύει κάθε ασθένεια. Και εμείς, οι πιστοί προσευχόμαστε να θεραπεύσει όλους όσοι είναι άρρωστοι σήμερα, όλους αυτούς που βρίσκονται...
11 Μαΐου, 2020 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2020 - 9:24

“Αναρωτηθείτε: Τι θέλει να μας πει ο Θεός;”

Διαδώστε:
“Αναρωτηθείτε: Τι θέλει να μας πει ο Θεός;”

Προσευχή για όλους όσους νοσούν από τον νέο κορωνοϊό αλλά και τους Ιερείς που έχουν προσβληθεί, πραγματοποίησε ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ, κ. Ιλαρίων.

“Ο Κύριος Ιησούς Χριστός θεραπεύει κάθε ασθένεια. Και εμείς, οι πιστοί προσευχόμαστε να θεραπεύσει όλους όσοι είναι άρρωστοι σήμερα, όλους αυτούς που βρίσκονται σε κίνδυνο, των οποίων η ζωή κρέμεται από ένα νήμα. Η Εκκλησία προσεύχεται για κάθε έναν από αυτούς τους ανθρώπους . Υπάρχουν πολλοί κληρικοί ανάμεσά τους” υπογράμμισε ο Ρώσος Ιεράρχης και πρόσθεσε:

“Σήμερα προσευχηθήκαμε για όσους νοσούν και ζητήσαμε από τον Κύριο να τους θεραπεύσει (…) Δυστυχώς, ο αριθμός των θανάτων από τον ιό αυξάνεται συνεχώς”.

Ο Μητροπολίτης Ιλαρίων υπογράμμισε επίσης, ότι συχνά οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί ήρθε μια τέτοια δοκιμασία; “Αλλά σε κάθε δοκιμασία, ο πιστός πρέπει να δει τη θεϊκή πρόνοια. Πρέπει να αναρωτηθούμε: τι θέλει να μας πει ο Θεός; Ίσως ο Θεός θέλει να πει στους ανθρώπους: σταματήστε, σκεφτείτε την ψυχή σας! Σκεφτείτε τι είναι πραγματικά πολύτιμο στη ζωή σας, τι είναι πιο πολύτιμο για εσάς: η ζωή των αγαπημένων σας προσώπων ή η δική σας επιτυχία και άνεση. η ζωή των αγαπημένων σας προσώπων ή η επαγγελματική σας επιτυχία και η συγκέντρωση χρημάτων;”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων