29/05/2019 29/05/2019 Ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Πατριάρχη Μόσχας π. Αλέξανδρος Βολκόφ δήλωσε, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τρίτη, ότι στο προσεχές διάστημα θα αρχίσει η ανέγερση του ναού στο Φροτ Ρος, επειδή είναι ένα μέρος με μεγάλη σημασία για τις ρωσοαμερικανικές σχέσεις και πρώτος τόπος διαμονής των Ρώσων ιεραποστόλων, προσθέτοντας ότι νέοι ναοί της...
29 Μαΐου, 2019 - 14:46

Ανέγερση ναού στο Φρότ Ρος των ΗΠΑ

Διαδώστε:
Ανέγερση ναού στο Φρότ Ρος των ΗΠΑ

Ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Πατριάρχη Μόσχας π. Αλέξανδρος Βολκόφ δήλωσε, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τρίτη, ότι στο προσεχές διάστημα θα αρχίσει η ανέγερση του ναού στο Φροτ Ρος, επειδή είναι ένα μέρος με μεγάλη σημασία για τις ρωσοαμερικανικές σχέσεις και πρώτος τόπος διαμονής των Ρώσων ιεραποστόλων, προσθέτοντας ότι νέοι ναοί της Ρωσικής Εκκλησίας θα ανεγερθούν επίσης στην Σουηδία και στην Κύπρο και θα τεθούν σε λειτουργία σε δύο χρόνια. “Τα τακτικά εγκαίνια των ναών στην Ευρώπη πιστοποιούν ότι η εκκλησία βρίσκεται στο επίκεντρο της θρησκευτικής ατζέντας. Θα συνεχίσουμε την ανέγερση των ναών στην Ευρώπη” ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων