22/06/2019 22/06/2019 Λόγω του καύσωνα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην πόλη Μπριάνσκ, ο Μητροπολίτης Μπριάσκ και Σέβσκι κ. Αλέξανδρος έκανε δέηση για την ανομβρία που επικρατεί, αναφέρει το πρακτορείο «Interfax-religia». “Επικρατεί καύσωνας και κάνουμε παράκληση στον Κύριο να στείλει τη βροχή που χρειάζονται τα χωράφια μας, επειδή από τον καιρό εξαρτάται και η σοδειά, και όλοι...
22 Ιουνίου, 2019 - 10:17
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2019 - 9:39

Δέηση για την ανομβρία στο Μπριάνσκ

Διαδώστε:
Δέηση για την ανομβρία στο Μπριάνσκ

Λόγω του καύσωνα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην πόλη Μπριάνσκ, ο Μητροπολίτης Μπριάσκ και Σέβσκι κ. Αλέξανδρος έκανε δέηση για την ανομβρία που επικρατεί, αναφέρει το πρακτορείο «Interfax-religia».

“Επικρατεί καύσωνας και κάνουμε παράκληση στον Κύριο να στείλει τη βροχή που χρειάζονται τα χωράφια μας, επειδή από τον καιρό εξαρτάται και η σοδειά, και όλοι εμείς, και περισσότερο από όλους δεινοπαθούν οι ηλικιωμένοι και τα άτομα τρίτης ηλικίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης.

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου κ. Αλεξάνδρου πραγματοποιούνται δεήσεις σε όλους τους ναούς της επαρχίας του Μπριάνσκ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων