31/03/2021 31/03/2021 Διαδικτυακό συνέδριο με διεθνή συμμετοχή και θέμα την “Παρηγορητική φροντίδα στο σπίτι και στο νοσοκομείο” πραγματοποιείται στις 2 Απριλίου από το Εκπαιδευτικό Κέντρο του Νοσοκομείου του Αγίου Αλεξίου στη Μόσχα. Το συνέδριο είναι αφιερωμένο σε επίκαιρα θέματα παρηγορητικής φροντίδας και στις δραστηριότητες της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας σε αυτόν τον τομέα. «Τα 5 χρόνια εμπειρίας στην...
31 Μαρτίου, 2021 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2021 - 12:07

Διεθνές συνέδριο για την Παρηγορητική Φροντίδα στη Μόσχα

Διαδώστε:
Διεθνές συνέδριο για την Παρηγορητική Φροντίδα στη Μόσχα

Διαδικτυακό συνέδριο με διεθνή συμμετοχή και θέμα την “Παρηγορητική φροντίδα στο σπίτι και στο νοσοκομείο” πραγματοποιείται στις 2 Απριλίου από το Εκπαιδευτικό Κέντρο του Νοσοκομείου του Αγίου Αλεξίου στη Μόσχα.
Το συνέδριο είναι αφιερωμένο σε επίκαιρα θέματα παρηγορητικής φροντίδας και στις δραστηριότητες της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας σε αυτόν τον τομέα.

«Τα 5 χρόνια εμπειρίας στην ανακουφιστική φροντίδα μας έχουν δείξει τη σημασία της συνολικής υποστήριξης για έναν άρρωστο: ιατρικά, πνευματικά, συναισθηματικά”, δήλωσε η Βαλεντίνα Βορομπίοβ , αναπληρωτής επικεφαλής ιατρός παρηγορητικής φροντίδας του Νοσοκομείου του Αγίου Αλεξίου, προσθέτοντας: “Και οι τρεις πτυχές είναι σημαντικές, καθώς βοηθούν στο μέγιστο όχι μόνο στην ανακούφιση του πόνου του ασθενούς, αλλά γεμίζοντας με νόημα τις τελευταίες ημέρες της ζωής. Η υποστήριξη των αγαπημένων προσώπων είναι επίσης πολύ σημαντική. Ένα από τα επίκαιρα θέματα είναι η προετοιμασία και η εκπαίδευση συγγενών ώστε να στηρίξουν στο σπίτι ένα σοβαρά άρρωστο άτομο. Στο συνέδριο, θέλουμε να δώσουμε προσοχή σε καθένα από τα επίπεδα συνολικής υποστήριξης”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων