25/09/2019 25/09/2019 Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η φετινή συμμετοχή στον φιλανθρωπικό Μαραθώνιο της Μόσχας ο οποίος έχει κάθε χρόνο την ευλογία της Ρωσικής Εκκλησίας και προσωπικά του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου. Η φιλανθρωπική οργάνωση “Έλεος” του Πατριαρχείου της Μόσχας και η ομάδα της “Δρομείς του Ελέους” (Mercy Runners) συμμετείχε με 382 δρομείς, συμπεριλαμβανομένων παιδιών...
25 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:02
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2019 - 8:03

“Δρομείς του Ελέους” στη Μόσχα

Διαδώστε:
“Δρομείς του Ελέους” στη Μόσχα

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η φετινή συμμετοχή στον φιλανθρωπικό Μαραθώνιο της Μόσχας ο οποίος έχει κάθε χρόνο την ευλογία της Ρωσικής Εκκλησίας και προσωπικά του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου.
Η φιλανθρωπική οργάνωση “Έλεος” του Πατριαρχείου της Μόσχας και η ομάδα της “Δρομείς του Ελέους” (Mercy Runners) συμμετείχε με 382 δρομείς, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και αθλητών από άλλες πόλεις.
Η ομάδα Mercy on the Run είχε θέσει ως αρχικό στόχο να συγκεντρώσει 3.000.000 ρούβλια, το οποίον και ξεπέρασε.

Όλα τα χρήματα θα διατεθούν για τη στήριξη δύο έργων της οργάνωσης: της στέγης Αγίας Σοφίας, για παιδιά με αναπηρίες και του προγράμματος για τη φροντίδα ασθενών που είναι μόνοι τους σε νοσοκομεία της Μόσχας.

Η Ορθόδοξη Υπηρεσία Αρωγής “Έλεος” είναι μία από τις δέκα μεγαλύτερες φιλανθρωπικές οργανώσεις στη Ρωσία και πραγματοποιεί 26 κοινωνικά προγράμματα για διάφορες κατηγορίες ατόμων που χρειάζονται βοήθεια: ορφανά, σοβαρά άρρωστα παιδιά και ενήλικες, ηλικιωμένοι, άτομα σε δύσκολη κατάσταση, αστέγους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων