23/02/2019 23/02/2019 Στις Βρυξέλλες έγιναν εγκαίνια της έκθεσης, αφιερωμένης στην Αγία Λάβρα της Αγίας Τριάδας και του Αγίου Αλεξάνδρου του Νέβα. Πιο συγκεκριμένα στις 19 Φεβρουαρίου του 2019 εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφιών, αφιερωμένη στην ιστορία και στη ζωή της Αγίας Λάβρας της Αγίας Τριάδας και του Αγίου Αλεξάνδρου του Νέβα στο ρωσικό κέντρο πολιτισμού στις Βρυξέλλες. Στην...
23 Φεβρουαρίου, 2019 - 13:45

Εγκαίνια της Έκθεσης αφιερωμένης στην Αγία Λάβρα της Αγίας Τριάδας και του Αγίου Αλεξάνδρου του Νέβα

Διαδώστε:
Εγκαίνια της Έκθεσης αφιερωμένης στην Αγία Λάβρα της Αγίας Τριάδας και του Αγίου Αλεξάνδρου του Νέβα

Στις Βρυξέλλες έγιναν εγκαίνια της έκθεσης, αφιερωμένης στην Αγία Λάβρα της Αγίας Τριάδας και του Αγίου Αλεξάνδρου του Νέβα. Πιο συγκεκριμένα στις 19 Φεβρουαρίου του 2019 εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφιών, αφιερωμένη στην ιστορία και στη ζωή της Αγίας Λάβρας της Αγίας Τριάδας και του Αγίου Αλεξάνδρου του Νέβα στο ρωσικό κέντρο πολιτισμού στις Βρυξέλλες. Στην έκθεση έχει φωτογραφίες από συλλογές φωτογραφιών της τσαρικής οικογένειας και έργα σύγχρονων φωτογράφων. Στην τελετή εγκαινίων ο ηγούμενος της Λάβρας, επίσκοπος Κρονστάνδης κ. Ναζάριος μίλησε για την ιστορία του μοναστηριού και τη σύγχρονη κατάστασή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων