07/10/2020 07/10/2020 Το τρίτο διεθνές συνέδριο «Εκκλησία και Ιατρική: Αποτελεσματικές απαντήσεις στις σύγχονες προκλήσεις» πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως στη Ρωσία, από την Εταιρεία Ορθόδοξων Ιατρών του Αγίου Λουκά, της Αγίας Πετρούπολης. Στο συνέδριο συμμετείχαν εκπρόσωποι διαφόρων περιοχών της Ρωσίας, της Λευκορωσίας, του Μονακό, της Αυστραλίας, της Κύπρου , των ΗΠΑ, του Ισραήλ, της Ιταλίας, του Βελγίου και της...
07 Οκτωβρίου, 2020 - 9:07

«Εκκλησία και Ιατρική: Απαντήσεις στις σύγχρονες προκλήσεις»

Διαδώστε:
«Εκκλησία και Ιατρική: Απαντήσεις στις σύγχρονες προκλήσεις»

Το τρίτο διεθνές συνέδριο «Εκκλησία και Ιατρική: Αποτελεσματικές απαντήσεις στις σύγχονες προκλήσεις» πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως στη Ρωσία, από την Εταιρεία Ορθόδοξων Ιατρών του Αγίου Λουκά, της Αγίας Πετρούπολης.

Στο συνέδριο συμμετείχαν εκπρόσωποι διαφόρων περιοχών της Ρωσίας, της Λευκορωσίας, του Μονακό, της Αυστραλίας, της Κύπρου , των ΗΠΑ, του Ισραήλ, της Ιταλίας, του Βελγίου και της Ινδίας: γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, επιστήμονες, κληρικοί, εκπρόσωποι των περιφερειακών υποκαταστημάτων της Εταιρείας Ορθόδοξων Ιατρών της Ρωσίας και των γειτονικών χωρών, εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας και φοιτητές ιατρικών πανεπιστημίων.
Μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν είναι, «Μαιευτική και Γυναικολογία, Υποβοηθούμενες Αναπαραγωγικές Τεχνολογίες και Θέματα Υγείας των Γυναικών», «Αλληλεπίδραση μεταξύ Εκκλησίας και Ιατρικής. Προσευχή γιατρού “,” Γηριατρική “,” Λοιμώδη νοσήματα, Πρόληψη εμβολίων και Θεραπεία κορωνοϊού”

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων