18/08/2023 18/08/2023 O εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας στον Πατριαρχικό Θρόνο Αντιοχείας Αρχιμανδρίτης Φίλιππος (Βασίλτσεφ), κατόπιν πρόσκλησης του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη, έλαβε μέρος στους εορτασμούς στον Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως στη Δαμασκό. Της πανηγυρικής ιεράς αγρυπνίας που τελέστηκε προεξήρχε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Συλλειτούργησαν Επίσκοποι του Πατριαρχείου καθώς και ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Μόσχας τον...
18 Αυγούστου, 2023 - 8:40
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2023 - 9:07

Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Μόσχας στην πανήγυρη του Καθεδρικού Ναού στη Δαμασκό

Διαδώστε:
Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Μόσχας στην πανήγυρη του Καθεδρικού Ναού στη Δαμασκό

O εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας στον Πατριαρχικό Θρόνο Αντιοχείας Αρχιμανδρίτης Φίλιππος (Βασίλτσεφ), κατόπιν πρόσκλησης του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη, έλαβε μέρος στους εορτασμούς στον Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως στη Δαμασκό.

Της πανηγυρικής ιεράς αγρυπνίας που τελέστηκε προεξήρχε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Συλλειτούργησαν Επίσκοποι του Πατριαρχείου καθώς και ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Μόσχας τον οποίο ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε για την παρουσία του.

Από την πλευρά του ο Αρχιμανδρίτης Φίλιππος μετά το πέρας των ιερών ακολουθιών προσέφερε ως δώρο ένα θυμιατήρι και κηροπήγια σε ανάμνηση της συμμετοχής του στην πανήγυρη του Καθεδρικού Ναού.

Από την πλευρά του ο κ.κ. Ιωάννης ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο του Πατριάρχη Μόσχας για το δώρο αλλά και την συμμετοχή του στις λατρευτικές εκδηλώσεις.

Διαβάστε επίσης: 

Πατριάρχης Αντιοχείας: Η Θεομήτωρ να μεσιτεύει να επέλθει η ειρήνη στη Συρία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων