30/03/2020 30/03/2020 Τα ιερά κειμήλια της Ιεράς Μονής Κονέβσκι, λιτάνευσε χθες Κυριακή ο Επίσκοπος Βίμποργκ και Πριοζέρσκ του Πατριαρχείου Μόσχας κ. Ιγνάτιος, και προσευχήθηκε για την απαλλαγή από τον κορωνοϊό. Η ξεχωριστή αυτή λιτανεία πραγματοποιήθηκε από αέρος, με τον Επίσκοπο να πετά με ελικόπτερο πάνω από τα περίχωρα της Αγίας Πετρούπολης, έχοντας μαζί του την εικόνα της...
30 Μαρτίου, 2020 - 12:23
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2020 - 11:56

“Εναέρια” λιτανεία στην Αγία Πετρούπολη

Διαδώστε:
“Εναέρια” λιτανεία στην Αγία Πετρούπολη

Τα ιερά κειμήλια της Ιεράς Μονής Κονέβσκι, λιτάνευσε χθες Κυριακή ο Επίσκοπος Βίμποργκ και Πριοζέρσκ του Πατριαρχείου Μόσχας κ. Ιγνάτιος, και προσευχήθηκε για την απαλλαγή από τον κορωνοϊό.


Η ξεχωριστή αυτή λιτανεία πραγματοποιήθηκε από αέρος, με τον Επίσκοπο να πετά με ελικόπτερο πάνω από τα περίχωρα της Αγίας Πετρούπολης, έχοντας μαζί του την εικόνα της Υπεραγίας Παναγίας Κονέβσκαγια και τα ιερά λείψανα του Αγίου Αρσενίου.

Ο σκοπός του Επισκόπου ήταν “να ευλογήσει τον λαό για ηρεμία και ευημερία, για την ίαση από ασθένειες και για τερματισμό της επιδημίας”, αναφέρει το γραφείο Τύπου της Επαρχίας του Βίμποργκ.
“Ευλογώντας την περιοχή με τα ιερά κειμήλια του Κόνεβετς, ο Επίσκοπος κ.κ.Ιγνάτιος προσευχόταν στον Κύριο, στην Παναγία και στον Άγιο Αρσένιο για την προστασία του λαού από την επιδημία του κορωνοϊού”, λέγεται στην ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων