10/08/2021 10/08/2021 O αναπληρωτής πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος των Εκκλησιαστικών Σχέσεων με την Κοινωνία του Πατριαρχείου Μόσχας κ. Vakhtang Kipsidze σε δηλώσεις που πραγματοποίησε σημείωσε ότι “η Κοινωνία πρέπει να προστατευτεί από την  προπαγάνδα που γίνεται στο Διαδίκτυο. Ιδιαίτερα το κίνημα του σατανισμού που παραμένει τόπος αναπαραγωγής για εγκληματίες”. “Καλούμε τις αρχές και την κοινωνία να συζητήσουν...
10 Αυγούστου, 2021 - 9:29
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2021 - 9:10

Ενέργειες για την προστασία της Κοινωνίας από την προπαγάνδα

Διαδώστε:
Ενέργειες για την προστασία της Κοινωνίας από την προπαγάνδα

O αναπληρωτής πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος των Εκκλησιαστικών Σχέσεων με την Κοινωνία του Πατριαρχείου Μόσχας κ. Vakhtang Kipsidze σε δηλώσεις που πραγματοποίησε σημείωσε ότι “η Κοινωνία πρέπει να προστατευτεί από την  προπαγάνδα που γίνεται στο Διαδίκτυο. Ιδιαίτερα το κίνημα του σατανισμού που παραμένει τόπος αναπαραγωγής για εγκληματίες”.

“Καλούμε τις αρχές και την κοινωνία να συζητήσουν πώς να προστατεύσουν τους ανθρώπους από την προπαγάνδα στο Διαδίκτυο. Πιστεύουμε ότι η δωρεάν προπαγάνδα ανεξάρτητα από τις εκκλήσεις για διάπραξη εγκλημάτων ή την έλλειψή τους, οδηγεί αναπόφευκτα στην καταστροφή, το σατανικό κίνημα ήταν και παραμένει ένα έδαφος αναπαραγωγής για την εκπαίδευση των εγκληματιών», είπε ο Kipshidze.

Κάλεσε επίσης να σκεφτούν άλλες «απειλές που θέτει η ελεύθερη προπαγάνδα του σατανισμού».

“Αν θέλουμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας, είναι περίεργο να προσποιούμαστε ότι η προπαγάνδα του σατανισμού ταιριάζει στην ιδέα της ανθρώπινης ελευθερίας, όπως η προώθηση ιδεών ενός υγιούς τρόπου ζωής”, κατέληξε ο εκπρόσωπος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων