22/01/2021 23/01/2021 Στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο ευχήθηκε για την ονομαστική του εορτή σήμερα ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος, γράφοντάς του τα εξής: «Πολυαγαπημένε εν Χριστώ Αδελφέ! Την ημέρα μνήμης του μάρτυρα Αναστασίου του Πέρση σας χαιρετώ και σας εύχομαι εκ βάθους καρδίας για το όνομά σας. Ακολουθώντας το παράδειγμα αυτού...
22 Ιανουαρίου, 2021 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2021 - 0:41

Ευχές του Πατριάρχη Μόσχας στον Μακ. Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο

Διαδώστε:
Ευχές του Πατριάρχη Μόσχας στον Μακ. Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο

Στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο ευχήθηκε για την ονομαστική του εορτή σήμερα ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος, γράφοντάς του τα εξής:

«Πολυαγαπημένε εν Χριστώ Αδελφέ!

Την ημέρα μνήμης του μάρτυρα Αναστασίου του Πέρση σας χαιρετώ και σας εύχομαι εκ βάθους καρδίας για το όνομά σας.

Ακολουθώντας το παράδειγμα αυτού του θαυμάσιου αγίου του Θεού, ο οποίος πήρε με ζήλο τον σταυρό στον ώμο του, αποδεχθήκατε το δύσκολο έργο της αρχιεπισκοπικής διακονίας και προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη και τα δωρεές του Κυρίου σε σας, ώστε ο λόγος Του να εξαπλωθεί και να δοξασθεί (Τὸ λοιπὸν προσεύχεσθε, ἀδελφοί, περὶ ἡμῶν, ἵνα ὁ λόγος τοῦ κυρίου τρέχῃ καὶ δοξάζηται καθὼς καὶ πρὸς ὑμᾶς, Β’ προς Θεσ. 3.1).

Προσεύχομαι στον Δημιουργό μας για την ενίσχυση της σωματικής και πνευματικής δύναμης της Μακαριώτητός Σας και την βοήθειά Του στο υψηλό Αρχιεπισκοπικό σας έργο. Μέσα από τη μεσολάβηση του ουράνιου προστάτη σας, ο Αρχηγός Ποιμένας Χριστός να σας διατηρεί εν ειρήνη, σώον, έντιμον, υγιά, μακροημερεύοντα, και ορθοτομούντα τον λόγον της σης αληθείας.

Με αδελφική εν Κυρίω αγάπη!».

Ευχές στον Μακαριώτατο έστειλε και ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων