16/06/2021 16/06/2021 Στις 14 Ιουνίου 2021, ημέρα κατά την οποία η ρωσική ορθόδοξη εκκλησία τιμά τον Άγιο Ιωάννη της Κροστάνδης, ο Αρχιεπίσκοπος Ποντόλσκ εν Βερολίνω και Γερμανία (του Πατριαρχείου Μόσχας), Τύχων, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο ιερό ναό (του Αγίου Ιωάννη της Κροστάνδης) στο Αμβούργο, με την ευκαιρία της εορτής, αλλά και της 20ής επετείου...
16 Ιουνίου, 2021 - 20:11
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2021 - 20:16

Η γιορτή του Αγίου Ιωάννη της Κροστάνδης στη Γερμανία

Διαδώστε:
Η γιορτή του Αγίου Ιωάννη της Κροστάνδης στη Γερμανία

Στις 14 Ιουνίου 2021, ημέρα κατά την οποία η ρωσική ορθόδοξη εκκλησία τιμά τον Άγιο Ιωάννη της Κροστάνδης, ο Αρχιεπίσκοπος Ποντόλσκ εν Βερολίνω και Γερμανία (του Πατριαρχείου Μόσχας), Τύχων, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο ιερό ναό (του Αγίου Ιωάννη της Κροστάνδης) στο Αμβούργο, με την ευκαιρία της εορτής, αλλά και της 20ής επετείου από την ίδρυση της ενορίας.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, εψάλη δοξολογία μπροστά από την εικόνα του Αγίου, ενώ ο Θεοφιλέστατος δώρισε και ένα πολύτιμο, ιερό λείψανο στην εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων