05/07/2019 05/07/2019 Οι Κινέζοι φοιτητές από μια σειρά πανεπιστημίων μαζί με τους ενορίτες του Πατριαρχικού Μετοχίου της Κίνας θα συμμετάσχουν στην αποκατάσταση του Ναού της Αγίας Τριάδας στην πόλη Γιαχρομά. Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας “Μαγικό πουλί – φωτιά” από τις 4 Ιουλίου (σ.σ. χθες) έως τις 16 Ιουλίου του 2019 οι φοιτητές...
05 Ιουλίου, 2019 - 21:17

Κινέζοι φοιτητές θα αποκαταστήσουν ναό της Ρωσίας

Διαδώστε:
Κινέζοι φοιτητές θα αποκαταστήσουν ναό της Ρωσίας

Οι Κινέζοι φοιτητές από μια σειρά πανεπιστημίων μαζί με τους ενορίτες του Πατριαρχικού Μετοχίου της Κίνας θα συμμετάσχουν στην αποκατάσταση του Ναού της Αγίας Τριάδας στην πόλη Γιαχρομά. Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας “Μαγικό πουλί – φωτιά” από τις 4 Ιουλίου (σ.σ. χθες) έως τις 16 Ιουλίου του 2019 οι φοιτητές θα επισκεφτούν την πόλη Γιαχρομά κοντά στη Μόσχα, όπου θα συμμετάσχουν στις εργασίες αποκατάστασης του ναού και στις 13 Ιουλίου στο ναό θα γίνει η Λειτουργία στην κινέζικη γλώσσα.

Το Ρώσο-Κινέζικο Πολιτιστικό Κέντρο «Μαγικό πουλί – φωτιά» επί του Πατριαρχικού Μετοχίου της Κίνας υλοποιεί μερικά προγράμματα εκμάθησης του ρωσικού πολιτισμού, μέσα από τα οποία οι σπουδαστές συμμετέχουν σε διάφορα εθελοντικά προγράμματα, ενώ κάνουν παράλληλα εκδρομές και διαλέξεις για τον πολιτισμό της Ρωσίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων