04/05/2019 04/05/2019 Την Πέμπτη της Διακαινησίμου εβδομάδος ο Σεβ. Μητροπολίτης Μίνσκ κ. Παύλος προεξήρχε της αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στην Ιερά Μονή της Αγίας Ευφροσύνης στην περιοχή του Ποντόλσκ. Συλλειτούργησε μαζί του ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Ποντόλσκ κ. Θεοδόσιος. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας αναγνώστηκε στους πιστούς το Αναστάσιμο μήνυμα του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και πασών...
04 Μαΐου, 2019 - 8:53
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2019 - 8:31

Μητρ. Μίνσκ: “Η μόνη οδός σωτηρίας είναι η λειτουργική ζωή”

Διαδώστε:
Μητρ. Μίνσκ: “Η μόνη οδός σωτηρίας είναι η λειτουργική ζωή”

Την Πέμπτη της Διακαινησίμου εβδομάδος ο Σεβ. Μητροπολίτης Μίνσκ κ. Παύλος προεξήρχε της αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στην Ιερά Μονή της Αγίας Ευφροσύνης στην περιοχή του Ποντόλσκ. Συλλειτούργησε μαζί του ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Ποντόλσκ κ. Θεοδόσιος. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας αναγνώστηκε στους πιστούς το Αναστάσιμο μήνυμα του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου. Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Μίνσκ κ. Παύλος ευχήθηκε τόσο στις μοναχές όσο και στους πιστούς η ανάσταση του Κυρίου να φωτίζει τις ψυχές τους, ενώ τόνισε πως η μόνη οδός για τη σωτηρία του ανθρώπου είναι η λειτουργική ζωή που βιώνεται μέσα στην Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων