30/08/2024 30/08/2024 Τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, για τη στήριξή του στο έργο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Λευκορωσίας αλλά και τη συμβολή του στην προστασία των παραδοσιακών πνευματικών, ηθικών και οικογενειακών αξιών, εξέφρασε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.  Ο Ρώσος Προκαθήμενος απέστειλε ευχετήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο Λουκασέκνο...
30 Αυγούστου, 2024 - 9:46

Μόσχας Κύριλλος σε Λουκασένκο: Συμβάλλετε στην προστασία των παραδοσιακών αξιών

Διαδώστε:
Μόσχας Κύριλλος σε Λουκασένκο: Συμβάλλετε στην προστασία των παραδοσιακών αξιών

Τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, για τη στήριξή του στο έργο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Λευκορωσίας αλλά και τη συμβολή του στην προστασία των παραδοσιακών πνευματικών, ηθικών και οικογενειακών αξιών, εξέφρασε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. 

Ο Ρώσος Προκαθήμενος απέστειλε ευχετήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο Λουκασέκνο με αφορμή τη συμπλήρωση 70 ετών ζωής.

“Επί τρεις δεκαετίες, υπηρετείτε με υπευθυνότητα στην ανώτατη κυβερνητική θέση, δείχνοντας πάντα στους συμπολίτες σας παράδειγμα αγάπης για την Πατρίδα, πίστης στο κάλεσμά σας, σθένους και θέλησης”, αναφέρει.

“Συμβάλλετε με κάθε δυνατό τρόπο στην προστασία των παραδοσιακών πνευματικών, ηθικών και οικογενειακών αξιών, στη διεύρυνση της ανθρωπιστικής συνεργασίας και στην ενίσχυση της αδελφικής ενότητας των σλαβικών λαών”, πρόσθεσε.

Ο Πατριάρχης Μόσχας εξέφρασε ακόμη την ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη του προς τον κ. Λουκασένκο το ενδιαφέρον του για τη διακονία της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Λευκορωσίας. “Ελπίζω ότι οι υπάρχουσες καλές σχέσεις θα συνεχίσουν να συμβάλλουν στην πνευματική διαφώτιση και την πατριωτική αγωγή των νέων, στην εγκαθίδρυση διαρκών ηθικών ιδανικών στην κοινωνία, στη διατήρηση της πλούσιας ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Λευκορωσίας, στη δημιουργία ειρήνης και πολιτικής αρμονίας”, υπογράμμισε.

Φωτογραφία αρχείου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων