13/03/2020 13/03/2020 “Ο κορωνοϊός δε θα επηρεάσει το πρόγραμμα των ταξιδιών του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου στο εξωτερικό”, αναφέρει ανακοίνωση της Εκκλησίας της Ρωσίας.  Στη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία διέψευσαν τις φήμες ότι η επιδημία του κορωνοϊού στο εξωτερικό επέφερε αλλαγές στο πρόγραμμα των ταξιδιών του Πατριάρχη κ.κ. Κυρίλλου για φέτος. Ο Βλαντίμιρ Λεγκόιντα,...
13 Μαρτίου, 2020 - 15:47

Ο κορωνοϊός δεν επηρεάζει το πρόγραμμα του Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Ο κορωνοϊός δεν επηρεάζει το πρόγραμμα του Πατρ. Μόσχας

“Ο κορωνοϊός δε θα επηρεάσει το πρόγραμμα των ταξιδιών του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου στο εξωτερικό”, αναφέρει ανακοίνωση της Εκκλησίας της Ρωσίας. 

Στη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία διέψευσαν τις φήμες ότι η επιδημία του κορωνοϊού στο εξωτερικό επέφερε αλλαγές στο πρόγραμμα των ταξιδιών του Πατριάρχη κ.κ. Κυρίλλου για φέτος.

Ο Βλαντίμιρ Λεγκόιντα, με δηλώσεις του τόνισε ότι “την παρούσα στιγμή στο πρόγραμμα ταξιδιών του Αγιωτάτου Πατριάρχη δεν υπάρχη καμία αλλαγή”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων