11/06/2024 11/06/2024 Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, συναντήθηκε, χθες, με τον Κυβερνήτη της περιφέρειας Ροστόφ Βασίλι Γκολούμπεφ στο κτίριο της Διοίκησης της Περιφέρειας Ροστόφ. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Μητροπολίτης Ροστώφ  και Νοβοτσερκάσκ κ. Μερκούριος. Ο Μητροπολίτης κ. Αντώνιος μετέφερε στον Κυβερνήτη τους χαιρετισμούς και τις ευλογίες του Παναγιωτάτου...
11 Ιουνίου, 2024 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2024 - 20:41

Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ συναντήθηκε με τον Κυβερνήτη της περιφέρειας Ροστόφ

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ συναντήθηκε με τον Κυβερνήτη της περιφέρειας Ροστόφ

Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, συναντήθηκε, χθες, με τον Κυβερνήτη της περιφέρειας Ροστόφ Βασίλι Γκολούμπεφ στο κτίριο της Διοίκησης της Περιφέρειας Ροστόφ. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Μητροπολίτης Ροστώφ  και Νοβοτσερκάσκ κ. Μερκούριος.

Ο Μητροπολίτης κ. Αντώνιος μετέφερε στον Κυβερνήτη τους χαιρετισμούς και τις ευλογίες του Παναγιωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ.  Κυρίλλου. Κατά τη συνάντηση μίλησε για τις δραστηριότητες του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου.

Ο Γκολούμπεφ από τη μεριά του, μοιράστηκε πληροφορίες για κοινωνικά έργα που υλοποιούνται στην περιοχή και μίλησε επίσης για την αλληλεπίδραση με τη εν Ρωσία Ορθόδοξη Εκκλησία και τις διαθρησκειακές σχέσεις στην περιοχή του Ροστόφ.

Πηγή: rostoveparhia

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων