08/02/2021 08/02/2021 To 6o Παιδικό Φεστιβάλ Κωδωνοκρουσίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Μόσχα στις 21 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν το Danilovsky Bell Center, ο ιερός ναός Αγίας Τατιανής και το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας. «Το Παιδικό Φεστιβάλ της Μόσχας έχει καταλάβει περίοπτη θέση στην πολιτιστική ζωή της πρωτεύουσας και έχει γίνει ένας τόπος επικοινωνίας για...
08 Φεβρουαρίου, 2021 - 14:39
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2021 - 14:13

Παιδικό Φεστιβάλ Κωδωνοκρουσίας στη Μόσχα

Διαδώστε:
Παιδικό Φεστιβάλ Κωδωνοκρουσίας στη Μόσχα

To 6o Παιδικό Φεστιβάλ Κωδωνοκρουσίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Μόσχα στις 21 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν το Danilovsky Bell Center, ο ιερός ναός Αγίας Τατιανής και το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας.

«Το Παιδικό Φεστιβάλ της Μόσχας έχει καταλάβει περίοπτη θέση στην πολιτιστική ζωή της πρωτεύουσας και έχει γίνει ένας τόπος επικοινωνίας για νέους κωδωνοκρούστες και τους λάτρεις των καμπανών” τονίζεται.
Περισσότερα από 50 παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας από τη Μόσχα, θα δείξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους. Μεταξύ τους και παιδιά με αναπηρίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων