05/10/2019 05/10/2019 Οι ενορίες και το Κοινωνικό Τμήμα της Επαρχίας Γκόμελ της Εξαρχίας Λευκορωσίας του Πατριαρχείου Μόσχας πραγματοποίησαν διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις στο πλαίσιο της Παγκοσμίας Ημέρας των Ηλικιωμένων που εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Οι δράσεις περιλάμβαναν συναντήσεις ηλικιωμένων με κληρικούς, συναυλίες και προσκυνηματικές εκδρομές. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε σπίτια ηλικιωμένων που βιώνουν την μοναξιά, σε...
05 Οκτωβρίου, 2019 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2019 - 20:36

Πάνω από 1300 ηλικιωμένοι έλαβαν υποστήριξη

Διαδώστε:
Πάνω από 1300 ηλικιωμένοι έλαβαν υποστήριξη

Οι ενορίες και το Κοινωνικό Τμήμα της Επαρχίας Γκόμελ της Εξαρχίας Λευκορωσίας του Πατριαρχείου Μόσχας πραγματοποίησαν διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις στο πλαίσιο της Παγκοσμίας Ημέρας των Ηλικιωμένων που εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου.

Οι δράσεις περιλάμβαναν συναντήσεις ηλικιωμένων με κληρικούς, συναυλίες και προσκυνηματικές εκδρομές.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε σπίτια ηλικιωμένων που βιώνουν την μοναξιά, σε οικοτροφεία, κέντρα περίθαλψης, γηροκομεία και κέντρα κοινωνικών υπηρεσιών.

Πάνω από 1300 ηλικιωμένοι, έλαβαν όχι μόνο πνευματική υποστήριξη, αλλά και υλική βοήθεια με τη μορφή τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής και οικιακής χρήσης.

Η Επαρχία Γκόμελ εξέφρασε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη της σε όσους συμμετείχαν στις δράσεις και έδειξαν ενδιαφέρον για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Επίσης, επισήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό να υπενθυμίζουμε στους ηλικιωμένους ότι δεν έχουν ξεχαστεί.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων