11/03/2020 11/03/2020 Ξεκίνησε και φέτος για μία ακόμα χρονιά από την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, και τη Φιλανθρωπική Οργάνωση “Mercy” η εκστρατεία “Δώστε χαρά στο Πάσχα”. Στο πλαίσιο της δράσης αυτής ιερείς, εθελοντές και υπάλληλοι της οργάνωσης “Mercy” πρόκειται να συγκεντρώσουν και να προσφέρουν πασχαλινά δώρα σε 17 χιλιάδες ανθρώπους. Πρόκειται για σοβαρά άρρωστα παιδιά, ηλικιωμένους, αστέγους, πολύτεκνες...
11 Μαρτίου, 2020 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2020 - 11:01

Πατριαρχείο Μόσχας: “Δώστε Χαρά στο Πάσχα”

Διαδώστε:
Πατριαρχείο Μόσχας: “Δώστε Χαρά στο Πάσχα”

Ξεκίνησε και φέτος για μία ακόμα χρονιά από την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, και τη Φιλανθρωπική Οργάνωση “Mercy” η εκστρατεία “Δώστε χαρά στο Πάσχα”.
Στο πλαίσιο της δράσης αυτής ιερείς, εθελοντές και υπάλληλοι της οργάνωσης “Mercy” πρόκειται να συγκεντρώσουν και να προσφέρουν πασχαλινά δώρα σε 17 χιλιάδες ανθρώπους.
Πρόκειται για σοβαρά άρρωστα παιδιά, ηλικιωμένους, αστέγους, πολύτεκνες οικογένειες και γενικά άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

«Με αυτή τη δράση μοιραζόμαστε το Φως του Πάσχα όχι μόνο με τις οικογένειες και τους φίλους μας, αλλά και με όσους έχουν ανάγκη», δήλωσε η Άννα Μπελαβίνα, επικεφαλής φιλανθρωπικών προγραμμάτων της “Mercy”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων