06/08/2019 06/08/2019 Τα εγκαίνια ενός νέου κέντρου “Οικογενειακής Υποστήριξης” πραγματοποιήθηκαν στην πόλη Ουντόμλια, της επαρχίας Τβερ, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Συνοδικού Τμήματος για την Φιλανθρωπία και την Κοινωνική Προσφορά του Πατριαρχείο της Μόσχας. Στόχος του κέντρου είναι η στήριξη μητέρων με παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως επίσης και η επιμόρφωσή τους προκειμένου να αποκτήσουν εφόδια να...
06 Αυγούστου, 2019 - 9:23

Πληθαίνουν τα κέντρα υποστήριξης οικογενειών στην Ρωσία

Διαδώστε:
Πληθαίνουν τα κέντρα υποστήριξης οικογενειών στην Ρωσία

Τα εγκαίνια ενός νέου κέντρου “Οικογενειακής Υποστήριξης” πραγματοποιήθηκαν στην πόλη Ουντόμλια, της επαρχίας Τβερ, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Συνοδικού Τμήματος για την Φιλανθρωπία και την Κοινωνική Προσφορά του Πατριαρχείο της Μόσχας.

Στόχος του κέντρου είναι η στήριξη μητέρων με παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως επίσης και η επιμόρφωσή τους προκειμένου να αποκτήσουν εφόδια να βγουν στην αγορά εργασίας.
Λειτουργούν τάξεις ραψίματος, μαγειρέματος κ.α. ενώ την ώρα που οι μητέρες θα παρακολουθούν τα μαθήματα, θα υπάρχουν προγράμματα απασχόλησης των παιδιών τους.

Τα εγκαίνια ετέλεσε ο Επίσκοπος Μπεζέτσκ και Βεσεγόνσκ, κ. Φιλάρετος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων