26/06/2023 26/06/2023 Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών την Ρωσιών κ. Κύριλλος τέλεσε την Κυριακή 25 Ιουνίου τη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό ναό του Σωτήρος Χριστού, στη Μόσχα. Ο Πατριάρχης Κύριλλος διάβασε προσευχή για την ενότητα της Αγίας Ρωσίας. Τους λειτουργικούς ύμνους απέδωσε η Πατριαρχική Χορωδία του Καθεδρικού Ναού του Σωτήρος Χριστού (χοράρχης – I. B. Tolkachev). Κατά...
26 Ιουνίου, 2023 - 13:01
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2023 - 13:59

Προσευχή για την ενότητα της Αγίας Ρωσίας από τον Μόσχας Κύριλλος

Διαδώστε:
Προσευχή για την ενότητα της Αγίας Ρωσίας από τον Μόσχας Κύριλλος

Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών την Ρωσιών κ. Κύριλλος τέλεσε την Κυριακή 25 Ιουνίου τη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό ναό του Σωτήρος Χριστού, στη Μόσχα.

Ο Πατριάρχης Κύριλλος διάβασε προσευχή για την ενότητα της Αγίας Ρωσίας. Τους λειτουργικούς ύμνους απέδωσε η Πατριαρχική Χορωδία του Καθεδρικού Ναού του Σωτήρος Χριστού (χοράρχης – I. B. Tolkachev).

Κατά τη διάρκεια της Λειτουργίας, ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας χειροτόνησε τον Ιεροδιάκονο Φιλήμονα,από τη Λαύρα της Αγίας Τριάδας σε ιερομόναχο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ναό φυλάσσεται μέχρι τις 16 Ιουλίου η εικόνα της Αγίας Τριάδας που ζωγράφισε ο Άγιος Αντρέι Ρούμπλεφ.

Στα κανάλια Soyuz και Spas TV , καθώς και στον επίσημο ιστότοπο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Patriarchy.ru, έγινε ζωντανή μετάδοση της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας.

Δείτε το φωτορεπορτάζ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων