31/12/2019 31/12/2019 “Η έκτη πνευματική και αθλητική δράση “Δρόμος του Μούρομ” θα πραγματοποιηθεί σε 60 πόλεις της Ρωσίας την πρώτη μέρα του νέου έτους”, ανέφεραν στους δημοσιογράφους μέλη του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα σχέσεων της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ. Ο πρωτοχρονιάτικος μαραθώνιος διοργανώνεται από το κίνημα “Σαράντα σαραντάρια” με τη στήριξη της Πατριαρχικής Επιτροπής...
31 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2019 - 11:52

Πρωτοχρονιάτικος μαραθώνιος από Ορθοδόξους στη Ρωσία

Διαδώστε:
Πρωτοχρονιάτικος μαραθώνιος από Ορθοδόξους στη Ρωσία

“Η έκτη πνευματική και αθλητική δράση “Δρόμος του Μούρομ” θα πραγματοποιηθεί σε 60 πόλεις της Ρωσίας την πρώτη μέρα του νέου έτους”, ανέφεραν στους δημοσιογράφους μέλη του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα σχέσεων της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ.

Ο πρωτοχρονιάτικος μαραθώνιος διοργανώνεται από το κίνημα “Σαράντα σαραντάρια” με τη στήριξη της Πατριαρχικής Επιτροπής για θέματα φυσικής άσκησης και αθλητισμού. Εκτός από τον μαραθώνιο θα γίνουν προπονήσεις με γνωστούς αθλητές και η δέηση στον Άγιο Ηλία Μούρομσκι, ο οποίος τιμάται την 1η Ιανουαρίου.

“Ως ενεργοί πολίτες και ορθόδοξοι χριστιανοί θέλουμε να σπάσουμε την παράδοση εορτασμού της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων, κατά τις οποίες παρατηρείται μια αύξηση σε εγκλήματα  με αύξηση εγκλημάτων που γίνονται σε κατάσταση μέθης”, δήλωσε ο συντονιστής του κινήματος, Αντρέι Κορμούχιν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων