17/06/2020 17/06/2020 Λίγα 24ωρα πριν ανοίξει για τους πιστούς ο Καθεδρικός Ναός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας, στο Πατριωτικό Πάρκο, εγκαινιάστηκε η σημαντική έκθεση «Ουράνιοι Προστάτες του στρατού και του στόλου της Ρωσίας». Η έκθεση περιλαμβάνει έργα καλλιτεχνών από 15 περιοχές της Ρωσίας, μεταξύ των οποίων περίτεχνες εικόνες, με ασήμι, χρυσό, μαργαριτάρια, κεντητές ακόμα και ξύλινες. Επίσης,...
17 Ιουνίου, 2020 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2020 - 8:49

Ρωσία: Οι “Ουράνιοι Προστάτες” του στρατού και του στόλου

Διαδώστε:
Ρωσία: Οι “Ουράνιοι Προστάτες” του στρατού και του στόλου

Λίγα 24ωρα πριν ανοίξει για τους πιστούς ο Καθεδρικός Ναός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας, στο Πατριωτικό Πάρκο, εγκαινιάστηκε η σημαντική έκθεση «Ουράνιοι Προστάτες του στρατού και του στόλου της Ρωσίας».

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα καλλιτεχνών από 15 περιοχές της Ρωσίας, μεταξύ των οποίων περίτεχνες εικόνες, με ασήμι, χρυσό, μαργαριτάρια, κεντητές ακόμα και ξύλινες.
Επίσης, μπορεί κανείς να δει τους σταυρούς των στρατιωτών του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου αλλά ξυλόγλυπτες προτομές τους.

Στις 22 Ιουνίου ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν αναμένεται να επισκεφτεί τον ναό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας, όπου θα χοροστατήσει κατά τη Θεία Λειτουργία ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.
Η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί την επέτειο της Ημέρας Μνήμης και Πένθους, ημέρα κατά την οποία άρχισε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος στην ΕΣΣΔ.
Την ίδια ημέρα ο ναός θα ανοίξει τις θύρες του και για τους πιστούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων