05/05/2019 05/05/2019 Κοντά στους σπουδαστές της στρατιωτικής σχολής του Μίνσκ βρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μίνσκ και Ζασλάβ κ. Παύλος, πατριαρχικός έξαρχος πάσης Λευκορωσίας. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία και μίλησε στους παρευρισκόμενους για το νόημα της Ανάστασης του Κυρίου. Στη συνέχεια ακολούθησε ειδική τελετή βράβευσης στην αίθουσα τελετών της Ακαδημίας. Κατά την διάρκεια της τελετής...
05 Μαΐου, 2019 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2019 - 9:34

Στη στρατιωτική σχολή της Λευκορωσίας ο Μητρ. Μίνσκ

Διαδώστε:
Στη στρατιωτική σχολή της Λευκορωσίας ο Μητρ. Μίνσκ

Κοντά στους σπουδαστές της στρατιωτικής σχολής του Μίνσκ βρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μίνσκ και Ζασλάβ κ. Παύλος, πατριαρχικός έξαρχος πάσης Λευκορωσίας. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία και μίλησε στους παρευρισκόμενους για το νόημα της Ανάστασης του Κυρίου. Στη συνέχεια ακολούθησε ειδική τελετή βράβευσης στην αίθουσα τελετών της Ακαδημίας. Κατά την διάρκεια της τελετής ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος βράβευσε με το μετάλλιο της Λευκορωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Αγίου Κυρίλλου του Τούρουφ, τον στρατηγό  επικεφαλής της στρατιωτικής σχολής του Μίνσκ , στρατηγός Αλεξάντερ Βικτοβόριτς Ναουμένκο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων