11/02/2022 11/02/2022 Συγχαρητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος στον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, με την ευκαιρία της “Ημέρας του Διπλωμάτη” που εορτάζεται στην Ρωσία στις 10 Φεβρουαρίου. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το μήνυμα του Μακαριωτάτου: Αγαπητέ Sergey Viktorovich! Σήμερα, η ρωσική διπλωματία αντιμετωπίζει δύσκολα καθήκοντα και προβλήματα, από την επιτυχή...
11 Φεβρουαρίου, 2022 - 16:11

Συγχαρητήριο μήνυμα Πατριάρχη Μόσχας στον Λαβρόφ

Διαδώστε:
Συγχαρητήριο μήνυμα Πατριάρχη Μόσχας στον Λαβρόφ

Συγχαρητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος στον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, με την ευκαιρία της “Ημέρας του Διπλωμάτη” που εορτάζεται στην Ρωσία στις 10 Φεβρουαρίου.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το μήνυμα του Μακαριωτάτου:

Αγαπητέ Sergey Viktorovich!

Σήμερα, η ρωσική διπλωματία αντιμετωπίζει δύσκολα καθήκοντα και προβλήματα, από την επιτυχή επίλυση των οποίων εξαρτάται η ειρήνη, η ασφάλεια και η σταθερότητα όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ενεργή η αγάπη για την πατρίδα, ο επαγγελματισμός, η υπευθυνότητα, η σταθερότητα στην υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων και η ακλόνητη προσήλωση στις υψηλές αρχές της ευγένειας, της αλληλεγγύης και του αμοιβαίου σεβασμού — αυτές και πολλές άλλες αξιοσημείωτες ιδιότητες διακρίνουν εσάς και το προσωπικό της ρωσικής διπλωματικής υπηρεσίας.

Θα ήθελα να σημειώσω με ευγνωμοσύνη τις εποικοδομητικές σχέσεις μεταξύ της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και του Υπουργείου Εξωτερικών, οι οποίες αναπτύχθηκαν, μεταξύ άλλων, χάρη στις προσωπικές σας προσπάθειες.

Εκφράζω την ελπίδα ότι η μακροχρόνια συνεργασία μας με στόχο την εδραίωση παραδοσιακών πνευματικών και ηθικών αξιών στη ζωή των συγχρόνων μας, την υποστήριξη και την προστασία των συμπατριωτών που ζουν στο εξωτερικό, θα συνεχίσει να αποφέρει άφθονους καλούς καρπούς.

Εύχομαι σε εσάς και σε όλους τους υπαλλήλους του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών καλή υγεία, ο Θεός μαζί σας, και να είναι ευλογημένη η επιτυχία στην υπεύθυνη υπηρεσία σας προς την Πατρίδα και τον λαό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων