21/05/2024 21/05/2024 Συγκλονισμένος από την είδηση ​​του τραγικού θανάτου σε αεροπορικό δυστύχημα του Προέδρου της Δημοκρατίας του Ιράν, Εμπραήμ Ραϊσί και των υψηλόβαθμων κυβερνητικών αξιωματούχων και λειτουργών που τον συνόδευαν, δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.  “Εκ μέρους της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια σε εσάς και σε ολόκληρο τον...
21 Μαΐου, 2024 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2024 - 14:04

Συλλυπητήρια Πατριάρχη Μόσχας για τον θάνατο του Ιρανού Προέδρου, Εμπραήμ Ραϊσί

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια Πατριάρχη Μόσχας για τον θάνατο του Ιρανού Προέδρου, Εμπραήμ Ραϊσί

Συγκλονισμένος από την είδηση ​​του τραγικού θανάτου σε αεροπορικό δυστύχημα του Προέδρου της Δημοκρατίας του Ιράν, Εμπραήμ Ραϊσί και των υψηλόβαθμων κυβερνητικών αξιωματούχων και λειτουργών που τον συνόδευαν, δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. 

“Εκ μέρους της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια σε εσάς και σε ολόκληρο τον ιρανικό λαό. Συμμερίζομαι ειλικρινά την οδύνη των Ιρανών πολιτών που θρηνούν για τον θάνατο του Προέδρου της χώρας. Σας ζητώ να μεταφέρετε στους συγγενείς και τους φίλους των θυμάτων λόγια συμπαράστασης, ευχές κουράγιου και δύναμης για να αντέξουν την πίκρα της απώλειας που τους συνέβη”, αναφέρει σε συλλυπητήρια επιστολή την οποία έστειλε στις ιρανικές αρχές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων