11/04/2019 11/04/2019 Η παρουσίαση του προγράμματος πρόληψης του AIDS και επισφαλούς συμπεριφοράς για εφήβους «LadiA», παρουσιάστηκε  Μητρόπολη του Σμολένσκ στη Ρωσία. Το πρόγραμμα είναι προϊόν συνεργασίας της Εκκλησίας με ειδικούς, όπως  εκπαιδευτικοί,  ψυχολόγοι, ψυχίατροι  και υλοποιείται υπό την αιγίδα της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.  Το πρόγραμμα βοηθάει τα παιδιά να αναπτύσσουν τις αρχές της καλοσύνης και να αντιστέκονται στο...
11 Απριλίου, 2019 - 11:10
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2019 - 11:30

Συμβουλευτική στους νέους από τη Μητρόπολη του Σμολένσκ

Διαδώστε:
Συμβουλευτική στους νέους από τη Μητρόπολη του Σμολένσκ

Η παρουσίαση του προγράμματος πρόληψης του AIDS και επισφαλούς συμπεριφοράς για εφήβους «LadiA», παρουσιάστηκε  Μητρόπολη του Σμολένσκ στη Ρωσία.

Το πρόγραμμα είναι προϊόν συνεργασίας της Εκκλησίας με ειδικούς, όπως  εκπαιδευτικοί,  ψυχολόγοι, ψυχίατροι  και υλοποιείται υπό την αιγίδα της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.  Το πρόγραμμα βοηθάει τα παιδιά να αναπτύσσουν τις αρχές της καλοσύνης και να αντιστέκονται στο κακό, αναπτύσσει το πνευματικό και ηθικό δυναμικό τους.

Κάθε κύκλος του περιέχει διάφορες μορφές δραστηριοτήτων, όπως συζήτηση των εμπειριών του εφήβου, συλλογισμοί, παιχνίδια ρόλων, απόκτηση νέων πληροφοριών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων