28/06/2024 29/06/2024 Ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων (ΤΕΕΣ) του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος υποδέχθηκε την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2024, στην έδρα του ΤΕΕΣ, τον Επίσκοπο Μπακού και Αζερμπαϊτζάν κ. Αλέξιο. Ο Μητροπολίτης κ. Αντώνιος συνεχάρη τον Επίσκοπο κ. Αλέξιο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του μετά την πρόσφατη χειροτονία του. Κατά τη...
28 Ιουνίου, 2024 - 21:18
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2024 - 5:09

Συνάντηση Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ Αντωνίου με τον Επίσκοπο Μπακού και Αζερμπαϊτζάν Αλέξιο

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ Αντωνίου με τον Επίσκοπο Μπακού και Αζερμπαϊτζάν Αλέξιο

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων (ΤΕΕΣ) του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος υποδέχθηκε την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2024, στην έδρα του ΤΕΕΣ, τον Επίσκοπο Μπακού και Αζερμπαϊτζάν κ. Αλέξιο.

Ο Μητροπολίτης κ. Αντώνιος συνεχάρη τον Επίσκοπο κ. Αλέξιο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του μετά την πρόσφατη χειροτονία του.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας θίχτηκαν θέματα αναφορικά με τον διαθρησκευτικό και διαχριστιανικό διάλογο στην περιοχή του Καυκάσου.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΕΣ Αρχιμανδρίτης Φιλάρετος (Bulekov).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων