07/08/2019 07/08/2019 Τη συνεργασία με τους θρησκευτικούς οργανισμούς για την επίλυση κοινωνικών προβλημάτων ανακοίνωσαν οι αρχές της ρωσικής πόλης, Τούλα. Όπως ανέφερε ο κυβερνήτης της πόλης Τούλα Αλεξέι Ντέμιν, οι αρχές της πόλης ενεργοποιούν την συνεργασία με τους θρησκευτικούς οργανισμούς για επίλυση κοινωνικών προβλημάτων και δήλωσε συγκεκριμένα: “Ήδη υλοποιούνται πολλά προγραμμάτα για υπερήλικους και ηλικιωμένους ανθρώπους και...
07 Αυγούστου, 2019 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2019 - 13:29

Συνεργασία πολιτείας-εκκλησίας στην Τουλα

Διαδώστε:
Συνεργασία πολιτείας-εκκλησίας στην Τουλα

Τη συνεργασία με τους θρησκευτικούς οργανισμούς για την επίλυση κοινωνικών προβλημάτων ανακοίνωσαν οι αρχές της ρωσικής πόλης, Τούλα.

Όπως ανέφερε ο κυβερνήτης της πόλης Τούλα Αλεξέι Ντέμιν, οι αρχές της πόλης ενεργοποιούν την συνεργασία με τους θρησκευτικούς οργανισμούς για επίλυση κοινωνικών προβλημάτων και δήλωσε συγκεκριμένα: “Ήδη υλοποιούνται πολλά προγραμμάτα για υπερήλικους και ηλικιωμένους ανθρώπους και δεν είναι μυστικό ότι συχνά οι θρησκευτικοί οργανισμού μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα παρά οι ειδικοί”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων