29/12/2021 29/12/2021 Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος προέδρευσε των εργασιών της τελευταίας συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για το 2021 στη Πατριαρχική και Συνοδική Μονή Αγίου Δανιήλ Μόσχας, σήμερα 29 Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας παρουσιάσθηκαν ανακοινώσεις σχετικά με τη δράση των συνοδικών ιδρυμάτων της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας. Ολοκληρώνοντας...
29 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2021 - 12:47

Τελευταία Συνεδρίαση στη Μόσχα για το 2021

Διαδώστε:
Τελευταία Συνεδρίαση στη Μόσχα για το 2021

Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος προέδρευσε των εργασιών της τελευταίας συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για το 2021 στη Πατριαρχική και Συνοδική Μονή Αγίου Δανιήλ Μόσχας, σήμερα 29 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας παρουσιάσθηκαν ανακοινώσεις σχετικά με τη δράση των συνοδικών ιδρυμάτων της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Ολοκληρώνοντας ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στη Σύνοδο και ευχήθηκε για το νέο έτος. Στη συνέχεια ο Πατριάρχης Κύριλλος απένειμε τιμητικές εκκλησιαστικές διακρίσεις.

Εν τω μεταξύ, χθες 28 Δεκεμβρίου 2021 στην πατριαρχική αίθουσα του ιερού ναού του Σωτήρος στη Μόσχα, πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρία της Ιεράς Συνόδου και του Ανώτατου Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας υπό την προεδρία του Πατριάρχη Μόσχας και πάσης Ρωσίας κ.κ. Κυρίλλου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων