09/04/2019 09/04/2019 Ένα νέο τμήμα για σοβαρές παθήσεις εγκαινιάστηκε στο Κέντρο Κλινικών Παθήσεων “Άγιος Αλέξιος Μητροπολίτης Μόσχας” στην Μόσχα. Η δωρεάν βοήθεια στο νέο τμήμα θα είναι διαθέσιμη σε ασθενείς με καρκίνο, άτομα με σοβαρές συνέπειες από εγκεφαλικά επεισόδια, τραυματισμούς και άλλες ανίατες ασθένειες που χρειάζονται παρηγορητική υποστήριξη. Εκτός από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, στο νέο αυτό τμήμα...
09 Απριλίου, 2019 - 15:35

Τμήμα για σοβαρές παθήσεις εγκαινιάστηκε στη Μόσχα

Διαδώστε:
Τμήμα για σοβαρές παθήσεις εγκαινιάστηκε στη Μόσχα

Ένα νέο τμήμα για σοβαρές παθήσεις εγκαινιάστηκε στο Κέντρο Κλινικών Παθήσεων “Άγιος Αλέξιος Μητροπολίτης Μόσχας” στην Μόσχα. Η δωρεάν βοήθεια στο νέο τμήμα θα είναι διαθέσιμη σε ασθενείς με καρκίνο, άτομα με σοβαρές συνέπειες από εγκεφαλικά επεισόδια, τραυματισμούς και άλλες ανίατες ασθένειες που χρειάζονται παρηγορητική υποστήριξη. Εκτός από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, στο νέο αυτό τμήμα θα εργαστούν και εθελοντές .

“Μέχρι σήμερα δεν παρέχεται ένας τέτοιος όγκος παρηγορητικής φροντίδας σε κανένα κλινικό νοσοκομείο: η χωρητικότητα των δύο τμημάτων του νοσοκομείου Άγιος Αλέξιος έχει σχεδιαστεί για περίπου 100 άτομα. “Υπάρχει ένα νοσοκομείο πολλαπλών προφίλ για 280 κρεβάτια στο νοσοκομείο, νέα τμήματα και εργαστήρια ανοίγουν, αλλά η παρηγορητική φροντίδα είναι μία από τις προτεραιότητές μας”. δήλωσε ο επικεφαλής ιατρός και διευθυντής του ιατρικού ιδρύματος Alexei Zarov. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων