30/04/2019 30/04/2019 Στις 28 Απριλίου 2019 κοντά στο Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο της Ρωσίας του Αγίου Αποστόλου Ιωάννη Θεολόγου έγινε το πρώτο φοιτητικό πασχαλινό φεστιβάλ, στο οποίο συμμετείχαν φοιτητές από ΑΕΙ της Μόσχας. Βασικό θέμα ήταν η αναγέννηση της εκκλησιαστικής αρχιτεκτονικής στην πρωτεύουσα. Η νεολαία της Μόσχας πήρε μέρος στο διαγωνισμό διακόσμησης των δίμετρων πασχαλινών αυγών, τα περισσότερα σχέδια...
30 Απριλίου, 2019 - 10:29
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2019 - 10:17

Το πρώτο φοιτητικό πασχαλινό φεστιβάλ στη Μόσχα

Διαδώστε:
Το πρώτο φοιτητικό πασχαλινό φεστιβάλ στη Μόσχα

Στις 28 Απριλίου 2019 κοντά στο Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο της Ρωσίας του Αγίου Αποστόλου Ιωάννη Θεολόγου έγινε το πρώτο φοιτητικό πασχαλινό φεστιβάλ, στο οποίο συμμετείχαν φοιτητές από ΑΕΙ της Μόσχας. Βασικό θέμα ήταν η αναγέννηση της εκκλησιαστικής αρχιτεκτονικής στην πρωτεύουσα. Η νεολαία της Μόσχας πήρε μέρος στο διαγωνισμό διακόσμησης των δίμετρων πασχαλινών αυγών, τα περισσότερα σχέδια αφορούσαν τους νέους ναούς της Μόσχας και των περιχώρων. Επίσης έγιναν διάφορες συναυλίες και μία φιλανθρωπική δημοπρασία, στην οποία προτάθηκαν ως αντικείμενα διάφορα πασχαλινά αυγά που διακόσμησαν γνωστοί ηθοποιοί και καλλιτέχνες της Ρωσίας. Όλα τα ποσά που εισπράχτηκαν θα δαπανηθούν για κατασκευή νέων ναών της Μόσχας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων