07/01/2020 07/01/2020 Την εορτή των Χριστουγέννων με το παλαιό ημερολόγιο εόρτασαν σήμερα οι Ρώσοι στρατιώτες που υπηρετούν στην ρωσική αεροπορική βάση Χμεϊμίμ της Συρίας “Αυτά τα χώματα έχουν μεγάλη σημασία για την καρδιά του ορθόδοξου ανθρώπου, επειδή από αυτή τη γη, από αυτά τα χώματα πέρασαν οι τρεις Μάγοι για να προσκυνήσουν το Θείο Βρέφος. Αυτό το...
07 Ιανουαρίου, 2020 - 11:24
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2020 - 11:26

Χριστούγεννα στη ρωσική βάση στη Συρία

Διαδώστε:
Χριστούγεννα στη ρωσική βάση στη Συρία

Την εορτή των Χριστουγέννων με το παλαιό ημερολόγιο εόρτασαν σήμερα οι Ρώσοι στρατιώτες που υπηρετούν στην ρωσική αεροπορική βάση Χμεϊμίμ της Συρίας

“Αυτά τα χώματα έχουν μεγάλη σημασία για την καρδιά του ορθόδοξου ανθρώπου, επειδή από αυτή τη γη, από αυτά τα χώματα πέρασαν οι τρεις Μάγοι για να προσκυνήσουν το Θείο Βρέφος. Αυτό το γεγονός έχει διαχρονική αξία, εορτάζουμε τη στιγμή όταν ο Θεός έγινε άνθρωπος”, είπε στην αρχή της Λειτουργίας ο ιερέας του ναού της αεροπορικής βάσης Βλαντίμιρ Περβούσσιν.

Στη Λειτουργία βρέθηκαν 300 υπάλληλοι της βάσης, έπειτα έγινε μια συναυλία για τους στρατιώτες και τους υπαλλήλους της αεροπορικής βάσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων