22/08/2024 22/08/2024 Συνολικά 36 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν από δράση αιμοδοσίας της ενορίας Urziceni της Επισκοπής Σλομποζία και Καλαράσι μέσω του Γραφείου Κοινωνικής Βοήθειας, στο πλαίσιο της εθνικής εκστρατείας που υποστηρίζεται από το Πατριαρχείο Ρουμανίας «Δώσε αίμα , σώσε μια ζωή!». Με τη βοήθεια της Raluca Mihaela Cruceat, διευθύντριας του Κέντρου Μετάγγισης Αίματος της κομητείας Ialomița στην οποία...
22 Αυγούστου, 2024 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2024 - 15:00

36 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν από δράση αιμοδοσίας της Επισκοπής Σλομποζία

Διαδώστε:
36 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν από δράση αιμοδοσίας της Επισκοπής Σλομποζία

Συνολικά 36 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν από δράση αιμοδοσίας της ενορίας Urziceni της Επισκοπής Σλομποζία και Καλαράσι μέσω του Γραφείου Κοινωνικής Βοήθειας, στο πλαίσιο της εθνικής εκστρατείας που υποστηρίζεται από το Πατριαρχείο Ρουμανίας «Δώσε αίμα , σώσε μια ζωή!».

Με τη βοήθεια της Raluca Mihaela Cruceat, διευθύντριας του Κέντρου Μετάγγισης Αίματος της κομητείας Ialomița στην οποία ανήκει η πόλη Urziceni, μια ιατρική ομάδα ταξίδεψε στα κεντρικά γραφεία της περιοχής για να πραγματοποιήσει αυτήν την τόσο αναγκαία δράση.

Η ενορία Urziceni έκανε γνωστή τη δράση της σε επίπεδο δήμου, αλλά και στις 68 γύρω ενορίες, με στόχο να συμμετάσχουν όσοι περισσότεροι σε αυτήν την προσπάθεια.

Πλήθος κόσμου από την Urziceni, αλλά και από τις γύρω ενορίες, συμμετείχαν στην φιλανθρωπική δράση, δείχνοντας αγάπη και αλληλεγγύη προς όλους όσοι έχουν ανάγκη, δηλαδή στους άρρωστους που χρειάζονται ιατρική βοήθεια σε εξειδικευμένα ιδρύματα.

 

Πηγή: ziarullumina

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων