12/09/2024 12/09/2024 Συνολικά 800 παιδιά και νέοι από σχεδόν 40 τοποθεσίες της επαρχίας Caraş-Severin συμμετείχαν το φετινό καλοκαίρι στις δωρεάν κατασκηνώσεις που προσφέρθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαζί για τα παιδιά μας» της Επισκοπής Caransebeș. Το πρόγραμμα έφτασε τόσο στα χωριά, με την ονομασία “Κατασκήνωση στην καρδιά του χωριού”, όσο και στις πόλεις, με τον τίτλο “Κατασκήνωση...
12 Σεπτεμβρίου, 2024 - 12:53
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2024 - 12:10

800 παιδιά και νέοι συμμετείχαν στις δωρεάν κατασκηνώσεις της Επισκοπής Caransebeș 

Διαδώστε:
800 παιδιά και νέοι συμμετείχαν στις δωρεάν κατασκηνώσεις της Επισκοπής Caransebeș 

Συνολικά 800 παιδιά και νέοι από σχεδόν 40 τοποθεσίες της επαρχίας Caraş-Severin συμμετείχαν το φετινό καλοκαίρι στις δωρεάν κατασκηνώσεις που προσφέρθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαζί για τα παιδιά μας» της Επισκοπής Caransebeș.

Το πρόγραμμα έφτασε τόσο στα χωριά, με την ονομασία “Κατασκήνωση στην καρδιά του χωριού”, όσο και στις πόλεις, με τον τίτλο “Κατασκήνωση στην καρδιά της οικογένειας”.

Σε όλες τις αγροτικές τοποθεσίες που φιλοξένησαν κατασκηνώσεις αυτό το καλοκαίρι ήταν αισθητός ο μεγάλος αριθμός παιδιών, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, που ήθελαν να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες.

Οι 4 κατασκηνώσεις που οργανώθηκαν στο αστικό περιβάλλον συγκέντρωσαν περίπου 260 παιδιά και νέους από τις πεεριοχές Anina, Bocsa, Caransebeș και Oravița.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν ένα κιτ αποτελούμενο από μπλουζάκι, σήμα, μπροσούρα, τσάντα – όλα εξατομικευμένα, καθώς και βιβλία, εικόνες και εκκλησιαστικά αντικείμενα.

Τα παιδιά συμμετείχαν επίσης σε εκδρομές, προσκυνήματα, στη Θεία Λειτουργία, εκπαιδευτικές δράσεις, μαθήματα οδικής, σχολικής ασφάλειας, κτλ.

Πηγή: episcopiacaransebesului

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων