15/06/2024 15/06/2024 Μάθημα Πρώτων Βοηθειών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης παρείχαν πυροσβέστες στην Ιερά Αρχιεσπικοπή Ιασίου. Συνολικά 70 κληρικοί και προσωπικό της Αρχιεπισκοπής παρακολουθησαν το μάθημα στην Αίθουσα Sinaxar του Metropolitan Ensemble του Ιασίου. Αυτή η δράση έγινε στο πλαίαιο του «Πρωτοκόλλου Πρόληψης» που συνήφθη μεταξύ της Αρχιεπισκοπής και της Επιθεώρησης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης «Μιχαήλ Στούρτζας» της επαρχίας...
15 Ιουνίου, 2024 - 14:37
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2024 - 14:15

Αρχιεπισκοπή Ιασίου: Μάθημα Πρώτων Βοηθειών από πυροσβέστες

Διαδώστε:
Αρχιεπισκοπή Ιασίου: Μάθημα Πρώτων Βοηθειών από πυροσβέστες

Μάθημα Πρώτων Βοηθειών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης παρείχαν πυροσβέστες στην Ιερά Αρχιεσπικοπή Ιασίου. Συνολικά 70 κληρικοί και προσωπικό της Αρχιεπισκοπής παρακολουθησαν το μάθημα στην Αίθουσα Sinaxar του Metropolitan Ensemble του Ιασίου.

Αυτή η δράση έγινε στο πλαίαιο του «Πρωτοκόλλου Πρόληψης» που συνήφθη μεταξύ της Αρχιεπισκοπής και της Επιθεώρησης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης «Μιχαήλ Στούρτζας» της επαρχίας Ιασίου.

«Το τμήμα Ασφάλειας στην Εργασία, Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης και Προστασίας Δεδομένων της Αρχιεπισκοπής Ιασίου, επιθυμεί μέσω του μαθήματος Πρώτων Βοηθειών να ευαισθητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο για το πώς μπορεί κάποιος να επέμβει σε καταστάσεις έκτακτης ανάγης», είπε ο π. Marius Burghelea της Ιεράς Αρχιεσπικοπής Ιασίου.

Το μάθημα έγινε σε ένα διαδραστικό πλαίσιο, ενώ παρουσιάστηκε και η παροχή Πρώτων Βοηθειών σε καταστάσεις πυρκαγιάς και σεισμού.

Φωτογραφία: ISUJ Iasi – Inspectorate for Emergency Situations of Iasi County / Facebook

Πηγή: basilica

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων